Header Bruns Disciplines

Bruns is, als multidisciplinair partner, uniek in de grote diversiteit aan materiaaltechnieken en disciplines in eigen huis. Ons bedrijfspand is opgedeeld in drie grote segmenten. In het middensegment is de kantoortuin, waar het projectmanagement inclusief engineering samen met de inkoop, commerciële en service afdeling zich bevindt. Aan één kant van de kantoortuin is de technische werkplaats, waar naast technische ook mechatronica- en roboticawerkzaamheden plaatsvinden en aan de andere kant de interieurwerkplaats. Naast deze werkplaatsen zijn diverse specialistische afdelingen ingericht zoals: grafisch, elektro, 3D-printen, frezerij en spuiterij. Daarbij beschikken we ook over een complete glasbewerkingshal voor het vervaardigen van vitrines en andere glazen interieurelementen. Ook hebben we technische specialisten in huis voor verlichting.

“Ons bedrijfspand is uitstekend ingericht en voldoet geheel aan de tegenwoordige eisen.”

De logische indeling van de werkplaatsen in ons pand zorgt voor een efficiënte routing binnen het interne logistieke proces. Alle disciplines samen stellen ons in staat projecten te realiseren met een statisch karakter, alsook projecten waarin high-end technologie is toegepast. Naast het realiseren van complete inrichtingen van tentoonstellingen, produceren we ook technisch werkende en statische modellen, ofwel exhibits, maquettes en kunstwerken.

Bruns Interieur

Interieur

Verhalen laten spreken in het meubilair of de totale inrichting van de ruimte.

Bruns Pijl
Bruns Vitrines

Vitrines

Een glazen kast of stolp waarin collectiestukken worden bewaard en tentoongesteld.

Bruns Pijl
Bruns Grafisch

Grafisch

Het visueel vormgeven van ideeën in een presentatie van tekst en beeld.

Bruns Pijl
Bruns Mechatronica Robotica

Mechatronica, Robotica

De basis van hedendaagse interactieve hands-on exhibits en tentoonstellingen.

Bruns Pijl
Bruns Audiovisuele Hardware Multimedia

Audiovisuele middelen en Multimedia

Bezoekers een film of game laten beleven in een digitale omgeving.

Bruns Pijl
Bruns Verlichting

Verlichting

Een object uitlichten, een sfeer creëren of als onderdeel van een interactieve beleving.

Bruns Pijl

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns