bezoekerscentrum-informatiecentrum

In een bezoekers- en informatiecentrum worden bezoekers geïnformeerd over een bepaald thema of onderwerp. Bij Bruns staan we bekend om de totstandkoming en realisatie van een bezoekers- en informatiecentrum. Zowel informatief als interactief. Verschillende disciplines, zoals interieurwerk, multimedia producties en grafisch werk hebben we bij Bruns in huis. Wij kunnen volledig de verantwoordelijkheid nemen over het totaalplaatje ter realisatie. Op deze manier kunt u zich maximaal focussen op de ontwikkeling van de content.

Een informatiecentrum kan uitleg geven over de flora en fauna in een omgeving van een natuurgebied. Ook toeristen informeren over de bezienswaardigheden in een plaats of regio. Of informatie geven over het productieproces van een product of bepaalde dienstverlening.

Het is de kunst om in een informatiecentrum een heldere informatieoverdracht tot stand te brengen. Uiteraard geschikt voor alle bezoekers. Boodschappen in een verhaal interpreteren bezoekers op hun eigen manier. De diversiteit aan bezoekers vraagt hierdoor om een bepaalde gelaagdheid. De ene bezoeker wenst summiere maar uiteraard duidelijke informatie. De andere bezoeker heeft juist een uitgesproken voorkeur voor meer diepgaande informatie. Bruns zoekt in elk verhaal de gelaagdheid in de content, zodat deze op de juiste manier verwerkt kan worden in de informatieoverdracht.Op deze manier wordt het informatiecentrum voor elke bezoeker toegankelijk.

De focus in een bezoekerscentrum ligt veelal op belevingscommunicatie. Hierbij gaat het om het prikkelen van de zintuigen en het aanspreken van waarden en emoties. Alleen door in te spelen op deze aspecten van de mens, wordt de communicatie opvallend, boeiend en memorabel. Zodra verhalen tot leven komen, worden ze door de bezoeker onthouden. Ook creëer je ervaringen die zowel spectaculair, verrassend en betekenisvol zijn. Bezoekerscentrums ontvangen bezoekers op een unieke manier en inspireren ze over het desbetreffende onderwerp. Ook binnen dit werkveld staat voor Bruns beleving en interactie centraal.

“De gast verwacht steeds meer beleving en interactie en dit nieuwe inspiratiepunt speelt daar helemaal op in. Ook voor inwoners is het bezoek meer dan waard”- Voorzitter VVV Goeree-Overflakkee Jeroen den Hollander

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

TECHville

Genk, België

TECHville is een splinternieuwe belevingsruimte op het T2-Campus in Genk. Een inspirerende plek die

KBR - Inkomhal

Brussel, België

KBR is de nationale wetenschappelijke bibliotheek van Brussel. Alle Belgische publicaties worden hie

KBR- Expo Bruegel

Brussel, België

Pieter Bruegel de Oude, is een wereldberoemde kunstschilder van de 16de eeuw. In zijn tijd was Brueg

Vreugde & Verdriet

Antwerpen, België

De tijdelijke tentoonstelling Vreugde & Verdriet staat in het teken van de 75 jaar bevrijding van An
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Twitter