mechatronica-robotica

We hebben sinds 1963 ervaring op het gebied van mechatronica. Een technische discipline die bestaat uit een combinatie van meet-, regel-, elektro- en besturingstechniek. Deze technieken vormen de basis van hedendaagse interactieve hands-on exhibits en tentoonstellingen. Onze mechatronica specialisten zetten zich dagelijks in om in onze exhibits de elektro technische oplossingen te verwerken.

De grote diversiteit aan projecten, vraagt veel aandacht voor het realiseren van exhibits. Ze verschillen in karakter en zijn zeer uiteenlopend in toepassingen. Hierdoor is het mechatronica gehalte voor de ene exhibit hoger dan de andere. De levensgrote ‘Pinball area’, uit het project FIFA World Football Museum, is een voorbeeld van een gebied bestaande uit hoogstaand mechatronische exhibits. Deze area bevat een combinatie van sensoren, schakelingen, PLC besturing, liften als ook puntentellingen.

Vanuit onze nieuwsgierigheid en de kansen die deze techniek biedt hebben we ons gespecialiseerd in robotica. Robots worden steeds vaker toegepast in nieuwe tentoonstellingen. Dit kan zijn als onderwerp, maar ook als technische oplossing om een doel te bereiken. De uitbreiding van onze huidige technieken en technologieën met robotica maakt onze producten innovatiever. Bruns past verschillende typen robots toe in een tentoonstelling. Sociale robots zoals Nao, maar ook industriële robots uit de Automotive Industrie.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

GSC IdeaNo59

Glasgow, Schotland

Glasgow Science Center is een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling in Schotland, dat concepten ov

Bolidt Innovation Center

Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland

Al sinds 1964 is de kracht van Bolidt het in-huis ontwikkelen, produceren en toepassen van thermohar

Diamantmuseum - DIVA

Antwerpen, België

Antwerpen staat wereldwijd bekend als thuis van de diamant. Na de sluiting van het provinciale diama

Sheikh Abdullah Al Salem Cultural Center

Koeweit Stad, Koeweit

Het cultureel centrum Sheikh Abdullah Al Salem is een terrein van 13 hectare in het Al-Sha’ab-gebi
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns