museumverlichting

De verlichting in een museum, tentoonstelling of vitrine is in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Zeker als de beleving van de bezoeker hierin centraal staat. Museumverlichting zetten we in om een object uit te lichten, een sfeer neer te zetten of als onderdeel van een interactieve beleving. Bij Bruns denken we met de opdrachtgever en ontwerper mee om tot een totaaloplossing te komen.

Het is erg belangrijk dat uitgelichte tentoongestelde objecten nooit lijden onder de gekozen verlichting. Wij meten daarom factoren, zoals kleurtemperatuur (Kelvin), kleurweergaven (CRI), kleurconsistentie (SDCM) en verblindingsfactoren (UGR). Op deze manier zorgen wij ervoor dat we aan alle specificaties en eisen voldoen.

Veel gebruikte technieken zijn DMX en DALI systemen. Deze systemen maken het mogelijk de verlichting ‘slim’ te sturen. Denk hierbij aan het gebruik van daglicht en automatisering door middel van een tijdschema of aanwezigheidssensoren.  Bij Bruns maken onze specialisten het allemaal mogelijk.

Hiernaast denkt Bruns mee over de toepassing van allerlei typen museumverlichting en adviseert over de juiste oplossing. Denk hierbij een expositie, ruimtelijke en vitrineverlichting. Na overeenstemming, passen wij vervolgens de gekozen verlichting toe tijdens de realisatie van het project.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Colourful Rotterdam Euromast

Rotterdam, Nederland

De Euromast in Rotterdam heeft een nieuwe Euroscoop experience: Colourful Rotterdam.

KBR Museum

Brussel, België

Het KBR, Koninklijke Bibliotheek van België, in Brussel opent een eigen museum. Het museum staat in

Entree Maritiem Museum

Rotterdam, Nederland

Bruns heeft de verantwoordelijkheid gekregen voor een deel van de vernieuwde entree van het Maritiem

Naturalis - Biodiversity Center

Leiden, Nederland

Naturalis, het nationaal onderzoeksinstituut op het gebied van biodiversiteit, is met een fonkelnieu
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns