museum inrichting

Bij Bruns hebben we als doel om de bezoekers van de door ons gerealiseerde projecten, een unieke ervaring te bieden. Nationaal en internationaal! Of dat nu is door het bijzondere verhaal, een speciaal object of een unieke beleving. Opdrachtgevers en ontwerpers weten dat Bruns garant staat voor een prettige en eerlijke samenwerking. De doelstelling van de opdrachtgever, een tevreden bezoeker, staat altijd voorop. Onze toegevoegde waarde bij museuminrichting is onze bijzondere, integrale manier van werken. Alle benodigde disciplines voor een project hebben wij in huis. Denk aan interieur, museum vitrines, museumverlichting, audiovisuele middelen en meer. Dit betekent voor u als opdrachtgever een naadloze overgang tussen de ene naar de andere discipline. Zonder de welbekende grijze gebieden. We hanteren korte communicatielijnen. U hoeft maar met één professioneel projectteam te communiceren.

We zorgen voor een duurzaam verloop van uw project, door het project op de meest effectieve manier te realiseren. Bij Bruns weten we als geen ander hoe complex de ontwikkeling en realisatie van een project met integrale disciplines kan zijn. Wij helpen u hierbij door de inzet van jarenlange kennis en ervaring. Kennis die we hebben opgebouwd in de realisatie van museuminrichting in binnen- en buitenland. Ervaring in kleine tot grote tentoonstellingen, design and/of build en statisch of interactief. Van zowel een laag tot een hoog budget.

Ook voor kleinere tentoonstellingen of van tijdelijke aard kunt u bij Bruns terecht. Onze breedte aan disciplines biedt eveneens hierin een grote waarde. Het direct kunnen schakelen met kennis en vaardigheden vanuit de praktijk zorgt voor snelle en effectieve oplossingen. Ook bij dit type projecten zijn we in staat om de juiste vertaalslag aan het ontwerp te geven. Hierdoor behalen we de doelstellingen ten aanzien van educatie, informatie en beleving.

Het verhaal van de tentoonstelling brengen wij zo goed mogelijk over aan uw bezoekers om hen een inspirerende en bijzondere ervaring te bieden. Een goede verhaallijn met de juiste gelaagdheid in informatie en educatie, zorgt voor een persoonlijke beleving. Wij laten de bezoeker zich thuis voelen en de tentoonstelling ervaren als een unieke locatie waarin de beleving centraal staat. Dit is positief van invloed op het plannen van een herhalingsbezoek.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Van Eyck. Een Optische Revolutie

Gent, België

February 2020 is de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit geopend in het Museum voor Schone Kun

Explore Zone

Kerkrade, Nederland

Kijk je ogen uit in de totaal vernieuwde Explore Zone van het Continium Discovery Center in Kerkrade

Entree Maritiem Museum

Rotterdam, Nederland

Bruns heeft de verantwoordelijkheid gekregen voor een deel van de vernieuwde entree van het Maritiem

MUSIC!

Verschillende locaties

MUSIC! is een interactieve reizende tentoonstelling. Het initiatief van vier museums: Museon (NL), L
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Twitter