Header Bruns Werken Bij

Bruns is een familiebedrijf met zo’n 100 medewerkers, we noemen ons ook wel: Brunsers. Een Brunser heeft een nieuwsgierige houding, humor en is betrouwbaar. Ook heeft een Brunser gepaste trots, want wat ‘ie doet, doet ‘ie goed.

Brunsers pakken door wanneer iets lastig wordt: wij zien iets nieuws als een uitdaging, niet als een probleem! Als iedereen rechtsaf gaat, gaan Brunsers – als dat beter is – rechtdoor of linksaf. Iedereen bij Bruns kan verschil maken, voor zichzelf en voor de klant. In alle projecten kan een Brunser iets van zichzelf kwijt. Er is veel variatie in het werk en er is ruimte om iets nieuws te ontdekken.

“Zoiets hebben we nog nooit gemaakt, dat vinden we leuk!”

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Brunsers kennen de Brunskwaliteit. Het is vrijwel niet te beschrijven wat dit is, maar een echte Brunser weet waar het precies voor staat. Wanneer we iets niet weten, dan vragen we het onderling aan collega’s of zoeken we het op. Als team van professionals weten we wat we doen. Wij zijn gepassioneerd voor het werk, vinden vakmanschap belangrijk en zijn trots!

Brunsers zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar als collega en vinden onderlinge gezelligheid en humor belangrijk. Wij houden niet van onnodige ‘poespas’. Samen als team willen we gewoon mooie dingen maken! Mooie dingen waarmee de wereld beter wordt achterlaten voor de volgende generatie, waar we als Bruns onderdeel van zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Laat het ons weten via werken@bruns.nl of vul onderstaand formulier in.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Onze kernwaarden

 

Bruns Kernwaarden 1
Uitdaging
Bruns Kernwaarden 2
Kwaliteit
Bruns Kernwaarden 3
Betrokkenheid
Bruns Kernwaarden 4
Integriteit
Bruns Kernwaarden 5
Langetermijn
perspectief

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Vacatures

Open sollicitatie

Heb jij affiniteit met techniek, ben je klantgericht en werk je graag in een team van technisch specialisten? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen met interesse voo

Vitrinebouwer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze glasbewerkingshal! 

Ervaren Interieurbouwer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze interieurwerkplaats. 

Elektrotechneut

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektrotechneut
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns