vitrines-realiseren

Bij het realiseren van een vitrine staat voor Bruns het te presenteren object centraal. De vitrine wordt vervaardigd met de juiste technische specificaties voor het optimaal behoud van het object. Bruns beschikt over een glasbewerkingshal met eigen machines. Hiermee zijn wij in staat om invulling te geven aan de door u vereiste glasbewerkingen en verbindingen.

Doordat Bruns beschikt over een eigen glasbewerkingshal zijn wij in staat om zowel integraal vitrines op maat te vervaardigen. U kunt hierbij denken aan vrijstaande, wand- of tafelmodellen. Wij voorzien u graag van advies om optimaal invulling te geven aan de kwalitatieve en esthetische wensen en eisen.

Bruns is actief in zowel de publieke als de private sector. Zo passen wij onze expertise toe in musea, maar ook de realisatie van maatwerk wijnvitrines bestemd voor restaurants, privécollecties of de luxe jachtenbouw. We realiseren wijnkasten op een constante temperatuur voor een optimale bewaring van kostbare flessen.

Bruns heeft een vitrinelijn ontwikkeld met eigen systemen, scharnieren en openingsmechanismen. We passen onze techniek toe in verschillende type vitrines; demontabel, modulair, permanent en tijdelijk. Onze vitrines zijn naar wens uit te breiden met een beveiligings-, klimaatsysteem en verlichtingsapparatuur. Ook hierbij geldt dat het object centraal staat.

Bruns is in staat de hoogst haalbare luchtdichtheid en vereiste luchtvochtigheid te garanderen die essentieel is voor het behoud van de collectie. Ook hebben we de expertise om zuurstofvrije vitrines te realiseren door gebruik te maken van stikstof. Bruns test de vitrine op functionaliteit, alvorens deze wordt geïnstalleerd op de projectlocatie, dit kan bijvoorbeeld een museum vitrine zijn.

Wij voorzien onze vitrines van de gewenste inrichting, zoals achterwanden, grafische oplossingen, sokkels en/of objectsteunen. Hiermee neemt Bruns de rol als multidisciplinaire partner op zich en ontzorgen wij u optimaal.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

'Extinction - Resilience' Hong Kong Science Museum

Kowloon, Hong Kong

In de tentoonstelling ‘Extinction | Resilience’ ervaar je als bezoeker de evolutie sinds de Edia

Stedelijk Museum Breda

Breda, Nederland

De vaste tentoonstelling in het Stedelijk Museum Breda, De Nassaus van Breda,  biedt een verrassend

Zeesoldaten

Rotterdam, Nederland

Zeesoldaten is een tijdelijke tentoonstelling in het Mariniersmuseum in Rotterdam die inzoomt op de

Museum Jan Cunen - Villa Curiossa

Oss, Nederland

In het Museum Jan Cunen is Villa Curiossa geopend. Een spannende tentoonstelling over de geschiedeni
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns