Header OverBruns

Wij brengen graag het grote publiek een stap dichterbij het begrijpen van de wereld. Dit doen wij door verhalen te vertalen naar optimale bezoekersbelevingen. Belevingen die je met al je zintuigen waarneemt.

Ons team ontdekt graag de unieke identiteit van maatschappelijke of technische verhalen, klein tot groot. Met als doel de boodschap van het verhaal in alle elementen, interacties en zelfs tot in de kleinste details te laten spreken.

“Wij geloven dat wanneer je de wereld beter begrijpt, je er ook bewuster mee omgaat. Daarnaast willen wij de wereld beter achterlaten voor de volgende generatie, waar we als Bruns onderdeel van zijn.”

Al vanaf 1963 zijn wij actief in de museale wereld. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd erkend familiebedrijf dat zich in binnen- en buitenland profileert. Ons verhaal vertellen wij graag vanuit het Rijksmonument De Ploeg, waar wij met trots sinds 2017 zijn gevestigd. Dit historische pand, ontworpen door architect Gerrit Rietveld, is voor ons de locatie om naar verhalen te luisteren, ze te vertellen en vertalen in belevingen. Hier ontvangen wij graag onze klanten, leveranciers, toonaangevende ontwerpbureaus en iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen en produceren van tentoonstellingen voor musea, science centers, bezoekers- en informatiecentra en brand experiences.

Bruns Wij Zijn Bruns 1
Bruns Wij Zijn Bruns 2
Bruns Wij Zijn Bruns 3
Bruns Wij Zijn Bruns 4

Onze locatie: De Ploeg

Na 10 jaar leegstand is de functie van De Ploeg als fabriek weer in ere hersteld. De verhuizing naar dit topmonument betekent een totale bedrijfsoppervlakte van maar liefst 11.000m2. Volledig omringd door natuur, het prachtige Ploegpark, ontworpen door tuin- en landschapsarchitecte Mien Ruys.

In dit historisch complex zijn ons kantoor, de productiehallen en het magazijn gevestigd. Ook is bij binnenkomst een bezoekerscentrum gerealiseerd dat vanuit het thema ‘Rietveld & Ruys’ aandacht schenkt aan het roemruchte cultuurhistorische verleden van de locatie. Het bezoekerscentrum is tevens onze interactieve showroom, waar disciplines die Bruns beheerst worden tentoongesteld. Een plek waar we graag iedereen ontmoeten die zich wil oriënteren op de nieuwste toepassingen aangaande tentoonstellingen en interactieve meubels.

De Ploeg is het enige industriële gebouw van Rietveld en beschikt over bijzondere kenmerken zoals halfronde sheddaken, langgerekte glasgevels en uniek noorderlichtinval.

“Een architectonische parel op het gebied van licht, lucht en ruimtelijkheid waarvan wij dagelijks dankbaar gebruikmaken.”

Meer over De Ploeg, klik hier.

Certificering

Graag werken wij vanuit de visie dat u weet waar u aan toe bent. We garanderen hierbij de zekerheid van samenwerken met een betrouwbare partner. Deze betrouwbaarheid ziet u terug in onze certificering. Wij zijn trots op ons ISO 9001, ISO 14001 en VCA certificering. Jaarlijks vindt er een externe audit plaats om te controleren of we aan alle eisen voldoen. Zo weet u zeker dat we kwaliteit, milieu en veiligheid meer dan serieus nemen.

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns