Header OverBruns

 ‘Nieuwsgierigheid’ is wat ons team drijft. Van elk project – klein tot groot – ontdekken we graag de unieke identiteit, de kern van het verhaal. Waarvan wij geloven dat het pas echt tot leven komt als de bezoeker het kan aanraken.

Ons team gaat dagelijks op ontdekkingstocht met de intentie om verhalen te vertalen naar belevingen. Belevingen waar monden van openvallen. Wij laten de bezoeker in het verhaal stappen en ervaren dat alles om zich heen vertelt. In elk element, elke interactie en zelfs in het kleinste detail laat Bruns het verhaal spreken.

“Wat wij willen in elk project is: de bezoeker een maximale ervaring met educatieve waarde bieden. Wij denken in oplossingen, zijn flexibel en accepteren maar één resultaat: het beste!”

Al vanaf 1963 zijn wij actief in de museumwereld. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een wereldwijd erkend sterk familiebedrijf dat zich in binnen- en buitenland profileert. Ons verhaal vertellen wij graag vanuit het Rijksmonument De Ploeg, waar wij met trots sinds 2017 zijn gevestigd. Dit historische pand, ontworpen door architect Gerrit Rietveld, is voor ons de locatie om projecten om te toveren in een uniek resultaat.

Dit doet Bruns

Sinds 2017 hebben wij nieuw leven geblazen in de voormalige weverij De Ploeg gevestigd in Bergeijk. Het volgens de 20e eeuw ‘creatieve centrum van de wereld’. De fabriek is volledig omringd door natuur, het prachtige Ploegpark, ontworpen door tuinarchitecte Mien Ruys. Met de overname wordt de functie als fabriek weer in ere hersteld. Voorheen werden de befaamde Ploegstoffen geproduceerd. Nu treden wij in de voetsporen van de fabriek, met het ontwikkelen van hoog kwalitatieve tentoonstellingen en exhibits voor musea, science centra, informatie- en bezoekerscentra en brand experience centra.  

Ontvangst doen wij in onze showroom, waar tevens in onze vergaderruimtes de eerste kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Ook tonen wij met plezier ons 11.000 m² bedrijfspand waar alle facetten van onze werkzaamheden te zien zijn. Ons pand heeft een logische indeling die zorgt voor een efficiënte routing binnen het interne logistieke proces. Zo is het pand opgedeeld in drie grote segmenten. Het middensegment is ingericht als kantoortuin, met aan één kant de technische werkplaats en aan de andere kant de interieurwerkplaats.
De besproken ideeën, ontwerpen en doelstellingen van het verhaal vertalen we in de kantoortuin naar een technische tekening. Wanneer deze technische tekening gereed is voor productie, dragen we deze over aan de technische en interieurwerkplaats. Tot slot verlaat het eindproduct ons pand en brengt het team het verhaal tot realisatie op de projectlocatie.  

Certificering

Graag werken wij vanuit de visie dat u weet waar u aan toe bent. We garanderen hierbij de zekerheid van samenwerken met een betrouwbare partner. De betrouwbaarheid ziet u terug in onze certificering. Wij zijn trots op ons ISO 9001:2015 certificaat- het bekende kwaliteitskeurmerk – en het VCA* (2017/6.0) keurmerk; een standaard in veiligheid. Beide predicaten worden ons ieder jaar na een strenge audit opnieuw toegekend. Zo weet u zeker dat we kwaliteit en veiligheid meer dan serieus nemen.

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta