science center

Science centra maken aan de hand van interactieve opstellingen, wetenschap en technologie begrijpelijk voor jong en oud. Op een speelse manier leggen bezoekers verbindingen en ontdekken vanuit eigen interesse nieuwe dingen. Het motto van een science center is: Hands On! Ofwel verboden af te blijven. Het zelf ontdekken, ervaren en herkennen zorgen voor een educatieve beleving die men zich blijft herinneren. Bezoekers raken geïnspireerd door het zien, horen, ruiken en voelen van toepassingen op maatschappelijke vraagstukken. In een omgeving vol spanning en sensatie maken bezoekers van alle leeftijden kennis met natuurkundige fenomenen. Voor sommige bezoekers de eerste stappen op onbekend terrein. Voor andere een betekenisvolle ervaring die een verhelderend inzicht oplevert. 

Bruns heeft één van de eerste science centers van Nederland gerealiseerd. Dit was in het Evoluon in Eindhoven, dat in 1966 ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Philips, in gebruik werd genomen. Bruns kreeg als specialist in technisch werkende modellen de opdracht voor de realisatie van dit educatieve technologiemuseum. Een enorme uitdaging, maar dit bleek later op ons lijf geschreven. In de jaren daarna hebben we ons portfolio uitgebreid met de ontwikkeling en realisatie van science centers over de hele wereld. Bekijk hier onze andere projecten.

Van oorsprong gaan exhibits – interactieve opstellingen – in science centra over natuurkundige fenomenen. Inmiddels is de content van exhibits uitgegroeid tot alle aspecten binnen STEM. Hierdoor hebben exhibits vaak een hoogstaand technisch karakter. STEM staat voor: Science, Technology, Engineering en Mathematics. Wij realiseren hoogstaande technische exhibit. Tijdens het ontwikkelen en produceren gebruiken maken we gebruik van de integraliteit tussen onze verschillende technische disciplines, bijvoorbeeld mechatronica en robotica en grafische toepassingen. Wij zorgen dat een exhibit – bijvoorbeeld over astronomie, energie of robotica –  technisch perfect in elkaar zit. Ook zorgen wij ervoor dat het van zeer hoge kwaliteit is. Hierdoor is de continuïteit gewaarborgd en kan de exhibit elke dag intensief door bezoekers worden gebruikt.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Technopolis Puur

Mechelen, België

Technopolis in Mechelen (BE) is een plek waar je als bezoeker op een leuke manier van alles ontdekt

'Extinction - Resilience' Hong Kong Science Museum

Kowloon, Hong Kong

In de tentoonstelling ‘Extinction | Resilience’ ervaar je als bezoeker de evolutie sinds de Edia

Henan Science Centre

Beijing, China

Het Henan Science Centre heeft een zone totaal vernieuwd met exhibits.

Wat een gebouw!

Amsterdam, Nederland

De nieuwe tijdelijke familietentoonstelling in NEMO Science Museum staat in het teken van bouwen, wo
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns