Header Bruns Werkwijze

Betrokkenheid en kwaliteit behoren tot de kernwaarden van Bruns. We willen intensief samenwerken met ontwerpers en klanten om het gewenste eindresultaat te bereiken.

 

Oriëntatiefase

Een project start met een oriëntatiefase waarbij we gezamenlijk het plan van aanpak met de planning bespreken en finetunen.

Bruns Werkwijze Dash

(door)ontwikkelfase

De ontwikkeling van een concept of ontwerp is vaak een dynamisch en iteratief proces. In deze fase onderzoeken we samen of het ontwerp technisch haalbaar is binnen de planning en het budget en of er sprake is van eventuele optimalisaties.
In brainstormsessie(s) stellen we alle mogelijke vragen die nog openstaan of die tot betere oplossingen kunnen leiden. Het doel van deze sessie(s) is dat er goed wordt nagedacht over een ontwerp alvorens het gerealiseerd wordt. Is het ontwerp te maken zoals het is bedoeld? Worden de juiste materialen toegepast? Kan het slimmer en duurzamer?

Bruns Werkwijze 2
Bruns Werkwijze Dash

Realisatiefase

Als het ontwerp definitief is goedgekeurd, heeft Bruns alle benodigde disciplines in huis om het project integraal van A tot Z te realiseren. Ook het inbouwen van de hardware en de installatie van de software vindt bij Bruns plaats. Groot voordeel hierbij is dat de gehele tentoonstelling voorafgaand aan de daadwerkelijke installatie getest kan worden tijdens de shop approval.

Bruns Werkwijze Dash

Installatiefase

Na een succesvolle shop approval worden alle onderdelen gereed gemaakt voor transport. Op locatie wordt de installatie begeleid door dezelfde productie- en projectmanagers die vanaf de start van het project betrokken zijn. Na de installatie wordt de testperiode gestart. Eventuele laatste aanpassingen worden doorgevoerd, waarna het project wordt opgeleverd.

Bruns Werkwijze 4
Bruns Werkwijze Dash

Nazorg

De garantie wordt besproken en indien gewenst kan Bruns een maatwerk servicecontract aanbieden waarbij preventief, correctief en innovatief onderhoud worden ingepland.

 

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns