Header Nieuws

Bruns heeft samen met Platvorm (ontwerp) en Duinzand (conceptontwikkeling) een tijdje terug ingeschreven op het lot voor de transformatie van het Mauritshuis tot bezoekerscentrum.

Het plan is live gepresenteerd aan een commissie en is de maand februari zichtbaar geweest voor bezoekers van het Mauritshuis en inwoners uit de gemeente Moerdijk. Nadat bezoekers en inwoners de kans hebben gekregen om te stemmen, heeft de commissie de selectie gemaakt. Het plan van Bruns in samenwerking met Platvorm en Duinzand is als winnaar uit de bus gekomen!

Vanaf het toeristenseizoen 2021 zal het Mauritshuis het bezoekerscentrum zijn van de Zuiderwaterlinie en de Stelling van Willemstad. Het levensgrote beeld van Prins Maurits, oprichter en eerste bewoner van het gebouw, zal op een interactieve manier de bezoekers welkom gaan heten.

Wethouder Danny Dingemans licht de keuze voor het plan toe: ,,Het totaalplaatje van Bruns-Platvorm gaat zorgen voor een goed ingericht Mauritshuis, waarbij de oude historische verhalen van het Mauritshuis, de Stelling van Willemstad en de Zuiderwaterlinie op een interessante eigentijdse manier via personages worden verteld. Hierbij krijgt de bezoeker het gevoel dat hij of zijn er daadwerkelijk bij is.”

https://www.bndestem.nl/moerdijk/prins-maurits-krijgt-een-stem-in-het-mauritshuis-willemstad~ae80ba67/?fbclid=IwAR1Y2Up6s60BlxQ_rUoVPwzAU_duFcra-ACY3jnWfpO_CIkmh_o_EcIzc8c

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta