Header Nieuws

De Allegorie van het Zuiden was een groot succes! Na maanden hard werken mochten we elke avond ruim honderd gasten verwelkomen in, voor heel even, onze Augustijnenkerk.

Met zijn neogotische stijl, siermetselwerk en zeshoekige toren van 66 meter hoog was deze kerk de perfecte plek om de Allegorie van het Zuiden tot leven te wekken. In een samenwerking met Dick Middelweerd (de Treeswijkhoeve), Oogenlust, Beerze Bier en Aart van Asseldonk heeft Bruns een fantastisch schouwspel neergezet met als resultaat een 23-meter lange tafel met gigantische torens. Een prachtig stilleven dat ’s avonds, tijdens een uniek twee-Michelinsterren-diner, bruiste van de energie en gezelligheid.

De Allegorie van het Zuiden werd een bijzonder schouwspel en daarvoor willen we iedereen bedanken. Natuurlijk onze mede partners de Treeswijkhoeve, Oogenlust, Beerze Bier en creatief brein Aart van Asseldonk maar voornamelijk ook al onze gasten! We hopen dat u net zo genoten heeft als ons. Nogmaals bedankt en wie weet tot volgend jaar!

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns