Header Nieuws

And the winner is…!

Begin November kwam eindelijk het verlossende bericht. Bruns is geselecteerd als ontwikkelaar en producent voor alle vitrines in het vernieuwde National Army Museum in Londen. De opdracht omvat de productie van ruim 200 vitrines inclusief de verlichting.

Het National Army Museum in Londen is in 1960 opgericht door Royal Charter met het doel het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van collectie en documentatie die betrekking hebben op de geschiedenis van de Koninklijke Landmacht in Engeland. Het verhaal te vertellen van het Britse leger in de periode voor 1914, de Tweede Wereldoorlog, de nationale dienst en moderne militaire operaties in Ierland, Kosovo, Sierra Leone, Irak, Afghanistan en alle overige missies waar het Britse leger bij betrokken is tot op de dag van vandaag. Het verhaal is internationaal en omvat de geschiedenis van het Indiase leger tot 1947 evenals de Commonwealth of Afrika en Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en het Caribisch gebied.

In verband met een grote verbouwing is het museum op dit moment gesloten. Naar planning zal het nieuwe museum eind 2016 opnieuw geopend worden. De visie van het museum is om een leidende autoriteit te worden en op een inspirerende, uitdagende en educatieve manier de geschiedenis van het Britse leger tentoon te stellen. Een belangrijke herstructurering van het gebouw en nieuw ontwikkelde vitrines moeten de verbinding gaan leggen en te tonen tussen de Britse Landmacht en de samenleving.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns