Header Nieuws

Beeld & Beleving in het Mien Ruys park

Het Mien Ruys park, rondom ons bedrijfspand Rijksmonument De Ploeg, is het centrale punt van de nieuwe grote buitenexpositie Beeld & Beleving met het thema ‘Kunst actief beleven’. De expositie, georganiseerd door Stichting Rietveld en Ruys en kunstenaars collectief Hofmanheide, wordt verspreid over alle kernen van Bergeijk. Beeld & Beleving stond gepland voor zomer 2020, vanwege het coronavirus is de expositie verplaatst naar 2021.

Zestig monumentale beelden worden geplaatst op pleinen, in tuinen en parken. Ondanks dat de expositie is uitgesteld naar zomer 2021 worden er nu al beelden geplaatst. De Oerbron van Jaak Hillen is er daar een van en blijft overigens 15 jaar staan. Niet alleen beelden, maar ook grote beeldhouwstenen worden alvast in het park neergelegd voor de start van de live buitenexpositie.

Tijdens de expositie van zondag 4 juli t/m zondag 29 augustus 2021 wordt in het Mien Ruys park live gebeeldhouwd. Kunstenaars die deelnemen komen uit Nederland, België, Frankrijk en Bulgarije. Bezoekers ontdekken hoe de beelden zich langzaam uit hun steen ‘bevrijden’. Overigens is de gehele beeldenroute van Pielis tot Plateaux te fietsen of wandelen.

Meer informatie:
https://www.beeldenbeleving.nl/?fbclid=IwAR3uI_MflAst6jvuoNSe8KJ79bQZ9t7O3gzwG23Eff-2AEdhBWH57_iPv2k

 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta