Header Nieuws

Voor het eerst wordt er een professionele vakbeurs georganiseerd voor de museumbranche in Nederland en Vlaanderen.

Met aandacht voor zaken als gebouwenbeheer, klimaat, veiligheid, inrichting, belichting en conservering is de MUSEUM VAKDAGEN meer dan alleen een vakbeurs. Op de beursvloer worden een groot aantal interessante inloop lezingen gehouden. Tevens worden er workshops gegeven en zijn er diverse demonstraties te zien.

Uitnodiging
Met bijgevoegd entreebewijs wil Bruns u graag uitnodigingen om de MUSEUM VAKDAGEN te bezoeken. De MUSEUM VAKDAGEN vinden plaats op woensdag 27 en donderdag 28 mei 2015, in het Evoluon te Eindhoven. Uiteraard zijn wij zelf ook aanwezig. Wij hopen u te mogen ontmoeten op stand nummer 4.7 waar wij u graag meer vertellen over onze expertise en jarenlange ervaringen in de museumwereld.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns