Header Nieuws

Brainport meets Brainport

Op 24 januari 2019 heeft in het Rijksmonument de Ploeg in Bergeijk de 13e editie van Brainport meets Brainport plaatsgevonden. Deze middag is voor de geïnteresseerde gestart met een rondleiding door het Ploeggebouw. Vervolgens konden de 120 genodigde plaatsnemen in de showroom waar Jan Burgmans, directeur van Bruns, alle aanwezigen verwelkomde. Gevolgd door het openingswoord van John Jorritsma, burgemeester van Eindhoven en voorzitter van Brainport Eindhoven, zijn de inspirerende verhalen en successen van afgelopen jaar benadrukt. Daarna is er door Angelique Staal een blik geworpen op de Brainport Nationale Actieagenda van 2019 en de Regio Deal Brainport Eindhoven. Met een dynamische wending konden de nieuwe gestarte projecten aan de hand van verschillende pitches gepresenteerd worden. Tot slot mocht de zaal vragen stellen aan Paul van Nunen, algemeen directeur van Brainport Development en werd de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel.  

Fotograaf: Bram Saeys

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns