Header Nieuws

Brand Experience Center, WAT is het?

WAT is het?
In een brand experience center worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van een merk met als doel de - potentiële - consument aan zich te binden.

“Een brand exprience center is dé mogelijkheid om je merk anders te profileren
dan veelal gebruikelijk.”

WAAROM?
Consumenten worden overrompeld door het enorme aanbod aan producten en diensten. Ze maken hun keuzes steeds meer op basis van gevoel, emotie, betrokkenheid en herkenning. In een brand experience center heb je geen last van concurrentie en kun je bezoekers helemaal meenemen in het verhaal van een merk. Het beidt de mogelijkheid om consumenten op lange termijn aan je merk te binden.

voor WIE?
Een brand experience center is niet alleen voor (bekende) merken interessant, ook in het B2B segment verandert het klantgedrag van diensten en producten naar oplossingen en ervaringen. De focus bij sales ligt steeds meer op storytelling in plaats van een koud verkoopgesprek. Middels een interactieve showroom kunnen relaties meegenomen worden in de oorsprong en de kernwaarden van een bepaald product of dienst. Het is tevens de mogelijkheid om je relatie een beleving te laten ondergaan in een unieke omgeving. Denk aan een virtuele inkijk van een bijzonder productieproces, een ruimte die normaal niet toegankelijk is of een innovatie lab waarin je samenwerkt aan experimentele ontwikkelingen van je product.

WAAR?
Bruns heeft voor toonaangevende merken een brand experience center gerealiseerd.
Enkele voorbeelden zijn:

- Bolidt Innovation Center (NL)
- LEGO House (DK)
- Nestlé Experience (CH)
- Tata Steel (NL)

Meer informatie over Brand Experience Centers? Neem contact met ons op!

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta