Header Nieuws

Aan het logo is niet veel gewijzigd maar de rest van de huisstijl heeft een totale make-over gekregen. Neem een kijkje op onze site en laat u inspireren door het uitgebreide portfolio van Bruns.

Velen zullen het niet ontgaan zijn: Wij hebben een nieuwe website! En niet alleen onze website is opgefrist maar de totale huisstijl heeft een make-over gekregen. Behalve het Bruns logo, deze is zo goed als ongewijzigd gebleven om de herkenbaarheid in de markt te behouden. De website is uitgerust met een nieuwe techniek, waar we als Bruns om bekend staan, waardoor elke bezoeker een eigen brochure kan samenstellen. Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe je je eigen brochure kunt maken en downloaden. 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns