Header Nieuws

In 2015 viert de Brusselse Museumraad zijn 20ste verjaardag! Daarom nodigen ze alle museummedewerkers uit voor een colloquium op 17/11/2015 in het Brussels Parlement.

Het thema: hoe met weinig middelen efficiënt promotie voeren voor mijn museum?

De bedoeling is om ideeën uit te wisselen over een probleem waar alle musea mee kampen: hoe, ondanks de krimpende budgetten, de activiteiten van het museum in de kijker zetten? Hoe de beoogde doelgroep bereiken? Welke alternatieven zijn er naast de traditionele en dure communicatiemiddelen (affichage, flyeren, …)? Via slimme voorbeelden, debatten en hands-on workshops zullen de deelnemers inspiratie opdoen om de promotie voor het museum nog beter aan te pakken. Hieronder meer details over het programma.

Het colloquium wordt afgesloten met een feestelijke receptie waarbij de Brusselse Museumraad de Brussels Museums Council Awards zal uitreiken tijdens een ludieke prijsuitreiking! Alle deelnemers aan het colloquium zijn van harte welkom op deze receptie.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns