Header Nieuws

Een echte collaboratie tussen onderscheidende talenten tijdens de Dutch Design Week!

Wie de Instagram account van de Dutch Design Week de afgelopen weken in de gaten heeft gehouden, heeft gezien dat designer MAARTEN BAAS druk doende is om zijn expositie MAARTEN BAAS MAKES TIME vorm te geven.
De expositie is een samenwerking tussen een bonte verzameling van kunstenaars, ontwerpers, fotografen, artiesten en top chef-kok Sergio Herman.

In het VDMA gebouw, in centrum van Eindhoven, bevat de expositie MBMT, in samenwerking met Dutch Design Foundation, een verzameling van hoogtepunten uit het oeuvre van BAAS, een onderdeel in collaboratie met andere creatieve talenten rondom het thema tijd en een tijdelijk restaurant, voor de gelegenheid gevestigd in een tent die midden in de expositie staat. BAAS dekt de tafel met eigen servies en bestek en de menukaart bevat een verzameling signature gerechten van top chef-kok Sergio Herman. Voor het tijdelijke restaurant werkt MAARTEN BAAS samen met Cor Unum, Exposize, Vlisco en Serax. MBMT is tevens de plek waar BAAS' nieuwste collectie haar wereldpremière zal kennen.

Bruns produceerde een soepkraam naar ontwerp van Maarten Baas, die tijdens de Dutch Design Week op het plein van het VDMA gebouw zal staan. Hier kan het bezoekende publiek genieten van een kom soep van de hand van Sergio Herman.

 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns