Header Nieuws

Ga met ons mee naar een bijzondere plek. Een plaats waar symboliek, beeldspraak en Oudnederlandse gezegden samensmelten tot Bourgondische geneugten. Zeven innovatieve, ambachtelijke ondernemers uit de Brabantse Kempen brengen u een spektakelstuk tijdens Dutch Design Week 2015.

Geïnspireerd door genreschilders als Jan Steen creëert Atelier van Asseldonk, met de iconische Augustijnenkerk als decor, samen met ‘Brabants Beste’ een schouwspel waarin het vervlogen verleden perfect mixt met het razende heden. In het hart van Eindhoven bundelen grote spelers uit de streek hun ambachtelijke kennis. Atelier van Asseldonk uit Mariaheide realiseert een complete installatie, met als basis een ruim twintig meter lange tafel. De immense tafereel wordt aangekleed door Oostenlust.

Exclusief dineren in de kerk

Het schip van de Augustijnenkerk transformeert ‘s avonds tot eetzaal, waar Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve – bekroond met twee Michelinsterren – speciaal voor deze gelegenheid een eenmalig menu serveert. Tezamen proosten zij met het Beerze Bier uit Vessem.

Dit exclusieve diner, zowel voor particulier als zakelijk, vangt aan om 19:00 uur. Prijs per couvert bedraagt €150,-, all-in.
Reserveren voor het diner kan vanaf nu via www.allegorievanhetzuiden.nl

Ook buiten de kerkmuren wordt er gewerkt, gezongen, gedronken en gegeten. Marktkoopmannen verkopen hun waar, er speelt muziek, eten in overvloed en drinkgelag klinkt alom.

Begeef je tijdens deze bijzondere week in het hoofd van deze eigentijdse ambachtsmannen en stap in een wereld die geschetst wordt in de werken van Jeroen Bosch, Pieter Bruegel of Jan Steen.

Dutch Design Week

De Allegorie van het Zuiden vindt plaats tijdens de Dutch Design Week, van 16 tot en met 25 oktober. Dagelijks is de Augustijnenkerk vanaf 11.00 uur open voor publiek om het stilleven te aanschouwen, ook start om die tijd het buitenprogramma.

Wij heten u van harte welkom tijdens deze beleving!

Adres: Augustijnenkerk, Tramstraat 37 5611 CR Eindhoven Bezoek de website voor meer informatie www.allegorievanhetzuiden.nl

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns