Header Nieuws

STORM Eindhoven zal in 2016 om de wereld reizen op de eerste elektrische toermotorfiets. Met een range van 380 km rijdt de STORM motorfiets verder dan welke elektrische motorfiets dan ook.

Bruns zal voor STORM de mallen maken waaruit de kuipdelen van de motorfiets geproduceerd gaan worden. 

Omdat de motorfiets een modulair accupakket heeft, kan het aantal batterijen aangepast worden naar de wensen van de berijder. Zo is het mogelijk om op de ene dag naar werk reizen met een lichte sportmodus, terwijl je de andere dag met een volgeladen motor op weg kunt naar je vakantiebestemming. Daarnaast maakt dit verwisselen van accu’s het zeer eenvoudig om deze te herladen!

STORM bestaat uit 30 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, die twee jaar van hun tijd besteden om één gezamenlijke droom te vervullen: de hele wereld laten zien dat het mogelijk is om een duurzaam voertuig te ontwikkelen dat sexy, veilig en plezierig te berijden is!

Om dit te laten zien zullen we meedoen aan de 80 Day Race. De 80DR is een competitie waarin verschillende teams in 80 dagen om de wereld rijden op een duurzaam voertuig. De enige zekerheden in de race zijn de start en finish punten van acht etappes, welke zullen plaatsvinden in acht metropolen verdeeld over de wereld. De weg tussen deze metropolen is dus helemaal vrij om te kiezen. Op deze manier wordt duurzame mobiliteit op een avontuurlijke manier gepromoot. 

Het is mogelijk de studenten van STORM te volgen via hun website, Facebook of Twitter.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns