Header Nieuws

De nieuwe huisstijl van Oirschot is zaterdagmiddag 18.01.2020 gelanceerd!

Vanuit ondernemers en andere partijen kwam de vraag: Hebben we voldoende scherp wat Oirschot te bieden heeft en hoe we Oirschot beter op de kaart kunnen zetten?

Het bureau George & Harrison uit Eindhoven heeft na een identiteit onderzoek van Oirschot de nieuwe huisstijl ontworpen. Uit het onderzoek bleek dat Oirschot zich nadrukkelijk op de kaart wil gaan zetten als de 'levend erfgoedgemeente' van de Brainportregio. Wethouder Pieter Machielsen: "De gemeente heeft meer dan driehonderd geregistreerde monumenten en daarmee de hoogste 'monumentendichtheid' van Nederland. Maar we hebben nog relatief weinig gedaan om dat extra onder de aandacht te brengen."

De ondernemers, verenigingen en andere organisaties in Oirschot zijn gevraagd gebruik te maken van de nieuwe huisstijl. Daarom zijn alle uitingen van het nieuwe beeldmerk - logo, lettertypes, kleuren - gratis ter beschikking. De letter O staat centraal in het nieuwe ontwerp en wordt ingezet als kader. Een kader waarbij figuurlijk de schijnwerper gezet kan worden op een persoon, gebouw, natuurgebied of evenement. Alle ontworpen O's hebben andere vormen. Zo refereert de door Bruns gerealiseerde O welke vanaf nu op de markt staat aan de trapgevels, die op hun beurt weer verwijzen naar de vele monumentale gebouwen in Oirschot.  

 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta