Header Nieuws

In 2022 mogen wij samen met NorthernLight en Yipp aan de slag voor het Drents Museum in Assen!

Samen met NorthernLight en Yipp zijn wij zeer verheugd de nieuwe vaste collectie van, en samen met, het Drents Museum verder te mogen ontwikkelen, ontwerpen en realiseren. In nieuwe tentoonstelling komen archeologie, kunst en geschiedenis in een verrassende mix bij elkaar. Met de nieuwe collectiepresentatie gaat het Drents Museum de eigen collectie op spectaculaire wijze presenteren voor nieuwe doelgroepen zoals families, maar ook voor bezoekers met een beperking. 

Afgelopen zomer heeft de aanbestedingsprocedure plaatsgevonden. Wij als consortium zijn verantwoordelijk voor het uitwerken en realiseren van interieur, (interactief) meubilair, vitrines, verlichting en de exhibits. Wij dagen onszelf uit om samen met het Drents Museum de bezoekersbeleving naar een hoger niveau te tillen, zodat het een geweldige ervaring voor alle doelgroepen wordt, 'om nooit te vergeten'.

Drents Museum bedankt voor de opdracht, wij kijken uit naar de prettige samenwerking!

Link naar het persbericht:
https://abcnova.nl/nl/actueel/bruns-northernlight-en-yipp-maken-nieuwe-collectiepresentatie-drents-museum?vecookie=1

 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta