Header Nieuws

Esplora is het eerste interactieve Science Center van Malta. Northernlight en Bruns zijn samen verantwoordelijk voor het design & build van de zones op de begane grond en het planetarium.

Na een intensieve tenderprocedure is het plan van NorthernLight en Bruns (design & build) als beste beoordeeld. Samen zijn we de begane grond en het planetarium van Esplora aan het ontwikkelen. Esplora is Malta’s eerste nationale en interactieve Science Center. Het is een hand’s on experience, ontworpen om de wetenschap voor iedereen aantrekkelijk en relevant te maken. Esplora omarmt de ‘vrije keuze’ leermethode en is er op gericht om families een leuke en informatieve dag te laten beleven. De binnen- en buitententoonstellingen, de wetenschap thema-workshops en de Planetarium shows beloven een dagje vol ontspanning en plezier.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns