Header Nieuws

Wij zijn trots dat het Bruns, Kossmann.dejong en Kiss the Frog team, de opdracht heeft gekregen voor de ontwikkeling, het ontwerp en de realisatie van de tijdelijke tentoonstelling voor het huis van de Europese Geschiedenis in Brussel - België.

 Bruns, samen met hun partners; Kossmann.dejong en Kiss the Frog kreeg in februari van dit jaar de opdracht voor de ontwikkeling, het ontwerp en de realisatie (design, build and maintain) van de tijdelijke tentoonstelling “Encounters & Exchange, Moving Beyond Borders” voor het Huis van de Europese Geschiedenis in Brussel – België. De tijdelijke tentoonstelling moet bezoekers bewust maken van de lange geschiedenis van onderlinge verbondenheid, interacties en handelsverdragen in Europa en daarbuiten. Het voorlopig ontwerp, waarin 3 zeer gedifferentieerde thematische ruimtes zijn uitgewerkt, zal voor de zomer zijn opgeleverd. De tentoonstelling betreft een oppervlakte van 500m2 en zal naar planning in November 2016 geopend worden. Bruns is enorm trots om aanvoerder te zijn van dit integrale Europese projectteam en staat te popelen om over 1,5 jaar het prachtige resultaat met de bezoekers te mogen bewonderen.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns