Header Nieuws

De Nieuwe Kerk Amsterdam heeft de tijdelijke tentoonstelling History & Royalty geopend.

Een tentoonstelling die 600 jaar geschiedenis van De Nieuwe Kerk weergeeft. Tot zondag 11 april 2021 is de autobiografie van de eeuwenlange geschiedenis, die onlosmakelijk verbonden is met die van Nederland en Amsterdam te bezichtigen.

Het verhaal wordt verteld door middel van historische objecten, verborgen stijlkamers, films en alle aanwezige monumentale interieuronderdelen. Met als hoogtepunt de Panorama Nieuwe Kerk, een negen meter hoge filminstallatie over de veelbewogen historie van deze nationale ontmoetingsplek, medemogelijk gemaakt door BankGiro Loterij.

Bruns heeft in samenwerking met AV technicus Erwin van den Broek van OEK Producties en Ontwerpbureau Studio Berry Slok de Panorama Nieuwe Kerk gerealiseerd. Een groot paviljoen waarin op een drieluik vele verhalen verteld en verbeeld worden.

Bij de tentoonstelling is gratis een uitgebreide audiotour lans de monumentale hoogtepunten beschikbaar. Voor kinderen is er de speciale History & Royalty Kids Tour, die ze op een bijzondere tijdreis meeneemt langs eeuwenoude kerkonderdelen.

Voor meer informatie over History & Royalty in De Nieuwe Kerk Amsterdam:
https://www.nieuwekerk.nl/persberichten/history-royalty/

Fotografie: Evert Elzinga

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta