Header Nieuws

VRAK – Museum of Wrecks, een museum over het werelds groots cultureel erfgoed van de bodem van de Baltic Sea, wil de wrakken en andere bevindingen presenteren in een nieuw museum.

Het museum maakt deel uit van het Zweeds Nationaal Maritiem- en Transportmuseum, een overheidsagentschap samen met het Vasa Museum, het Nationaal Maritiem Museum, het Nationaal Marine Museum en het Nationaal Spoorwegmuseum.

Dankzij de speciale geschiedenis en omstandigheden van de Baltic Sea, bevat het gebied een grote verscheidenheid aan unieke, goed bewaarde schipwrakken en andere stoffelijke overschotten uit verschillende tijdperken van gelijke betekenis als het beroemde Vasa-schip.

De Baltic Sea is een van de drukste zeeën ter wereld. Dankzij een unieke combinatie van brak water, kou, duisternis en laag zuurstofgehalte kunnen materialen – zelfs hout – bewaard blijven in bijna perfecte staat.

VRAK – Museum of Wrecks biedt nieuwe historische en hedendaagse perspectieve. Met de hulp van bevindingen en nieuwe digitale technologieën, kunnen bezoekers te weten komen voor wie de Baltic Sea als levensonderhoud, reisroute als slagveld en als graaf diende.

Deze grote onwetende wereld voor publiek, komt tot leven met behulp van innovatieve methodes binnen en buiten de nieuwe archaeological museum.

Wij hebben enorm veel zin om dit mooie museum in Stockholm, Zweden te creëren.  

Eind 2020, opent het nieuwe museum. Vanaf dat moment kunnen bezoekers diep duiken in de Baltic Sea en de vooralsnog onbekende geheimen ontdekken.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta