Header Nieuws

Afgelopen maandag 21 september is Hans Bruns overleden. Hans heeft Bruns in 1963 opgericht en in de eerste jaren lag de nadruk op maquettebouw.

Toen Philips het Evoluon inrichtte, als eerste interactieve science center in de wereld, heeft Bruns zich ontwikkeld als ontwikkelaar van technisch werkende modellen. Dit is de basis is geweest voor Bruns in de jaren daarna. Langlopende projecten zoals de Deltawerken in de Provincie Zeeland en het latere informatiecentrum Neeltje Jans, in combinatie met zeer veel interactieve maquettes voor Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer etc., is Bruns in de museumwereld terechtgekomen. Door de jaren is een bedrijf ontstaan met bijzondere deskundigheid. Tot 1999 is Hans intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van Bruns.

Wij wensen zijn vrouw Trudy en de kinderen heel veel sterkte de komende periode.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns