Header Nieuws

Afgelopen zaterdag 24 juni vierden wij ons 60-jarig jubileum met de kinderen van onze Brunsers, maar ook uit regio Bergeijk.

Het was een echt kinderfeest met ranja, springkussens, ijs en Clown Archibald!

Natuurlijk grepen wij deze kans om de jongere generatie te enthousiasmeren voor techniek. Een erg belangrijk aspect voor het bestaan van Bruns. Kinderen konden aan de slag met de leskisten van Kempentech. De grootste torenbouw challenge werd gestart en zelfs volwassenen werden uitgedaagd!

In de showroom stonden de exhibits van Exhibits.nl as a Service klaar om vrij mee te spelen en op een podium werden spectaculaire sienceshows door MADScience gegeven! De kinderen keken hun ogen uit wanneer de haren overeind kwamen te staan door stroom, cola in een buis omhoog spoot en allerlei andere wetenschappelijke foefjes werden gepresenteerd.

Later op de dag om 15u werd het weefkunstwerk, gemaakt door bovenbouw basisschoolleerlingen uit regio Bergeijk, in onze showroom officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Arinda Callewaert. Het kunstwerk is nog t/m oktober te bezichtigen. Onze showroom is open voor publiek op werkdagen tussen 10.00u en 16.00u.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns