Header Nieuws

Het Konya Science Center is het eerste echte grote interactieve science center van Turkije gewijd aan wetenschap en technologie.

Na de exhibits die Bruns eerder al voor dit science center in Konya heeft gerealiseerd zijn we op dit moment druk bezig met de productie van twee nieuwe tentoonstellingen: Our Universe & New Horizons. Beide exposities kennen een tentoonstellingsoppervlakte van 300m².

In de tentoonstelling ‘Our Universe’ ontdekken kinderen alle mysteries die te maken hebben met ons heelal. Ze verkennen de grenzen van de kosmos, evenals de technologische resultaten die een bijdrage hebben geleverd aan ons leven op aarde uit het verleden, het heden en de toekomst.

De tentoonstelling ‘New Horizons’ gaat voornamelijk over nieuwe innovaties en technologieën die van invloed zijn geweest op de ontwikkelingen van het menselijk leven. Daarnaast wordt er ook uitgebreid aandacht geschonken aan technologieën die ons leven in de toekomst drastisch kunnen gaan veranderen. De tentoonstelling presenteert diverse basis principes, huidige mogelijkheden en toepasbaarheden en potentiële toekomst perspectieven van 3 vooraanstaande technologische ontwikkelingen: robots, materialen en ICT.
Door de interactie met nieuwe voorbeelden van deze ‘cutting-edge’ technologieën kunnen bezoekers een glimp opvangen van hoe onze toekomstige manier van leven eruit kan komen te zien. De missie van het Konya science center is het bevorderen van onze denkwijze op een innovatieve en onderzoek gerichte manier in een leuke en interactieve omgeving met diverse wetenschappelijke thema’s als onderwerp.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns