Header Nieuws

Woensdag 27 september 2017 om 20:00 uur bij Bruns in Rijksmonument De Ploeg in Bergeijk. 

 Het onderwerp van het eerste KW-café is design en de kunst en wetenschap van het maken. En waar kan dit beter dan in Rijksmonument De Ploeg. Ontworpen door Gerrit Rietveld, een icoon van design uit de Stijlperiode. Vanaf begin dit jaar is De Ploeg weer in gebruik genomen door tentoonstellingsontwikkelaar- en producent Bruns. Deze KW-avond wordt gepresenteerd door Lucas de Man (1982). Centraal staat de gedachte: design heeft altijd te maken met de ‘tegenwoordige tijd’, maar hoe? De rode draad bij alles wat Lucas doet is het veranderen van de publieke ruimtes als anonieme consumptiemarktplaats tot een plek van verwondering, verbinding en ‘ont-moeting’. De openingsavond van het KW-café wil hiervan een voorbeeld zijn. Ook is designer Aart van Asseldonk te gast, die voor Bruns het nieuwe interieur van De Ploeg heeft ontworpen. Hij zal hierover in gesprek gaan met Lucas de Man.

Locatie: Bruns, Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, Bergeijk
Entreeprijs: €8,- Losse kaartjes zijn te koop via Primera, Nieuwstraat 35b in Eersel
www.kw-cafe.nl

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns