Header Nieuws

Bruns is op zoek naar een enthousiaste leerling glasbewerker die alle kneepjes van het vak wil leren.  

Functieomschrijving
Leren door doen is een uitspraak die van toepassing is op deze vacature. In deze functie leer je om te gaan met diverse glasbewerkingstechnieken zoals het snijden van glas, UV-verlijmen van glas, maken van glasconstructies en het samenstellen van vitrines voor musea. Daar wij onze eigen glasproducten ontwikkelen vragen wij van al onze medewerkers een proactieve houding en wordt meedenken je tweede natuur. Ben je bereid deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functie-eisen

  • Je hebt technisch inzicht en een MBO-werk- en denkniveau (niveau 2 of 3)
  • Je bent een flexibel persoon die zelfstandig en nauwkeurig kan werken
  • Enige kennis van CNC-techniek is een pre, maar niet noodzakelijk

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • Goede secondaire voorwaarden
  • Werken in het mooiste bedrijfspand van De Kempen: Rijksmonument De Ploeg

Bedrijfsprofiel
Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud. Nieuwsgierigheid is wat ons drijft. Ontdekken hoe dingen werken. Of waarom ze niet werken. En dan met een oplossing komen. Een oplossing die zorgt dat wat wij maken geen objecten zijn, maar echte ervaringen. Die de nieuwsgierigheid van de bezoekers prikkelen. Wij geloven dat een idee pas echt tot leven komt als je het aan kunt raken. En als je wilt dat mensen iets aanraken, moet je ze eerst nieuwsgierig maken. 

Interesse?
Solliciteer d.m.v. een motivatiebrief inclusief CV en stuur deze voor vrijdag 24 maart 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contactadres
Rijksmonument De Ploeg
Riethovensedijk 20
5571 CR Bergeijk

Contactgegevens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T
.a.v. Pim Burgmans
Tel.: 0497 577027

 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns