Header Nieuws

Tijdens de Hands On! conferentie op 14 oktober 2015, zal onze project directeur development Maarten Taborsky als gastspreker op het podium staan.

Hands On! is een internationaal netwerk van professionele museums dat zich richt op kinderen in het museum. Het professionaliseren van (kinder) musea en het delen van ervaring en kennis op het gebied van het ontwikkelen van kindertentoonstellingen.

Met als titel ‘VilVite Sotra; the Teddy Bear Tunnel, the High Striker and the Subsea discovery game’ zal Maarten een korte presentatie geven over een aantal interactieve exhibits die Bruns heeft ontwikkeld voor VilVite Sotra. Dit geheel nieuwe science center, gevestigd in een winkelcentrum, is op 22 mei dit jaar geopend. Middels een design & build constructie was Bruns in samenwerking met NorthernLight (ontwerp) verantwoordelijk voor de totale realisatie van dit unieke Science Center.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns