Header Nieuws

Ruim 1 jaar was het gebouw van het Nationaal Militair Museum het domein van Bruns. In ploegendiensten hebben wij dit museum opgebouwd van start tot oplevering. Bekijk hier de making off!

Het nieuwe Nationaal Militair Museum: uniek en van wereldformaat!

Op ruim 35.000 m² expositieoppervlak krijgt u een imposante inkijk in de wereld van de Nederlandse krijgsmacht. Bruns bracht geschiedenis, heden en toekomst tot leven. Met spectaculaire vitrines en spannende experiences. Zoals de diverse theatrale ervaringen met militaire scenario’s die voelen alsof je er zelf bij bent. Ook de uitgebreide collectie is een belangrijk onderdeel van dit spectaculaire museum. Speciaal daarvoor ontwikkelde Bruns op maat gemaakte en geklimatiseerde vitrines van zeer uitzonderlijke omvang, zowel groot als klein. Deze interactieve, stijlvol vormgegeven en beveiligde vitrines geven de bezoekers een prachtige kijk op de collectie. Zo komt de rijkdom aan verhalen en alle middelen die onze krijgsmacht in het veld gebruikte tot leven.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns