Header Nieuws

Deze ochtend vindt in onze tentoonstellingsruimte in De Ploeg de opening plaats van het thema jaar: 100 jaar De Stijl - Mondriaan to Dutch Design. 

100 jaar geleden is kunststroom De Stijl werd opgericht. Kunstenaars die zich aansloten bij De Stijl zochten naar een vorm van 'nieuwe kunst; die ook de samenleving moest moderniseren. O.a. Gerrit Rietveld was een vooraanstaand lid van deze kunstbeweging maar ook nu nog inspireren de uitgangspunten van De Stijl veel Nederlandse designers. Nu, 100 jaar later vieren we de start van het stijljaar voor de Provincie Noord-Brabant in ons eigen bezoekerscentrum van De Ploeg. Tijdens de bijeenkomst 'Design, de kracht van Brabant' vindt een inspirerende sessie plaats onder leiding van Frans van Dooremalen (Brabant C). De bijeenkomst gaat daarnaast over de Brabantbrede designprogrammering in het themajaar 2017. Het laat de enorme potentie zien van onze regio, met Eindhoven als Capital of Dutch Design. Unieke designlabs, evenementen en musea in de Brabantse steden, maken deze regio tot District of Dutch Design met kansen voor onze regionale economie, cultuur en internationale uitstraling en hoe kunnen we verder dit te versterken en te verzilveren. Al met al een inspirerende ochtend in een inspirerende omgeving. 

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns