Header Nieuws

ROBOCASE creëert een uniek interactie tussen het museumpubliek en de objecten waarbij de verhalen achter de objecten tot leven worden gebracht.  

De vitrine brengt het object dichter bij de bezoeker zodat de bezoeker kan het gekozen object verder kan verkennen met een multimediale presentatie op het touchscherm. ROBOCASE is gespecialiseerd in het presenteren van uw collectie met de hoogste precisie en veiligheid. Het heeft unieke oplossingen als het gaat om het klimaat controle en lichtgevoeligheid. ROBOCASE is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Bruns en Kiss The Frog in samenwerking met Gibas Automation.

Geïnteresseerd? Laten we praten! Stuur ons een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek www.robocase.nl

https://www.ed.nl/video/robotarm-ontwikkelt-voor-musea~vp34247

https://www.ad.nl/eindhoven/robotarm-duikt-voor-museumcollectie-de-kast-in~a3368138/

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns