Header Nieuws

Persbericht - Bergeijk, 6 september 2018 - Robocase heeft een nominatie ontvangen voor de ‘Heritage in Motion Award’ in de categorie ‘Games & Interactive Experiences’.

Dat heeft de Heritage in Motion jury donderdag bekendgemaakt. Kiss the Frog en Bruns ontwikkelden de Robocase. Een interactieve vitrine met een robotarm die er objecten uit pakt en tentoonstelt. Robocase brengt objecten dichter bij een bezoeker dan gebruikelijk. Bezoekers kunnen een object uitkiezen en nadat de robotarm het naar een persoonlijke console heeft gebracht, beter verkennen met behulp van een multimediale presentatie.

De unieke case is genomineerd voor de ‘Heritage in Motion Award’. Alexander Zwennes, directeur bij Kiss the Frog: ‘’We zijn vereerd met de nominatie. Er is al veel belangstelling voor de Robocase getoond.’’

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door een geselecteerd comité van producers, directeuren en andere vertegenwoordigers van multimediale producties. Heritage in Motion is een multimediale wedstrijd voor producenten en gebruikers van games gerelateerd aan Europa’s erfgoed, cultureel en natuurlijk, tastbaar en ontastbaar. De Heritage in Motion Awards worden op 21 september 2018 in Aarhus, Denemarken uitgereikt tijdens de jaarlijkse conferentie van de European Museum Academy. De andere genomineerden in de categorie ‘Games & Interactive Experiences’ zijn: The Roman heritage, Digital Future Space and The Canon of the Netherlands.

De Robocase is te zien bij Bruns in Bergeijk. Meer informatie op www.robocase.nl 

 
Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns