Header Nieuws

Afgelopen week hadden wij studenten van Fontys Pulsed op bezoek.

De studiekeuze is reuze en daarom begrijpen wij zeer goed dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Het is niet erg dat je gestopt bent met je hbo-opleiding en tijd neemt voor het maken van een passende vervolgstap. Erg mooi dat Fontys het programma Empower TEC heeft opgezet om deze studenten te helpen.

Vanuit Bruns helpen wij graag mee om inzicht te geven in diverse functies binnen de maakindustrie. Onze collega’s Pierre Dikker en Sander van Boxtel hebben dan ook uitgebreid de tijd genomen om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

We hopen dat we de studenten hebben kunnen laten inzien dat je vooral de keuze moet maken vanuit je hart. Wat vind je leuk en waar word je blij van?! De studie geeft een richting, maar uit diverse persoonlijke voorbeelden van onze collega’s blijkt dat het zeker niet direct bepalend is voor je uiteindelijk baan!

Succes! & wij verwelkomen a.s. maandag graag de 2de groep!

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta