Header Nieuws

13.000 bezoekers brachten in het najaar van 2014 een bezoek aan Heilige Boeken, Heilige Plaatsen, een fascinerende dubbel tentoonstelling over jodendom, christendom en islam.  

De twee tentoonstellingen, in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience te Antwerpen, laten zien wat de heilige boeken en plaatsen voor gelovigen vroeger en vandaag betekenen. De betekenis van de heilige boeken van joden, christenen en moslims staat centraal. Waarom zijn ze zo cruciaal voor gelovigen? Je krijgt een unieke inkijk in de inhoud, vorm het gebruik en de studie van de Tenach, Bijbel en Koran. Bruns was verantwoordelijk voor de productie van de elektronisch geklimatiseerde vitrines.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns