Header Nieuws

Na Haarlem, Zwolle en Dedemsvaart is van 10 september t/m 21 december 2018 in de showroom van Bruns (Rijksmonument De Ploeg) de tijdelijke tentoonstelling ‘Mien Ruys 1904-1999; zoeken naar de heldere lijn’ te zien.

De expositie is gebaseerd op de gelijknamige monografie van Leo den Dulk, de biograaf van Mien Ruys. Aan de hand van diverse informatiepanelen en materialen vertelt de tentoonstelling het persoonlijke verhaal van landschapsarchitecte Mien Ruys.

Mien Ruys was als tuinarchitect in 1958 verantwoordelijk voor het ontwerp van het groengebied rond Rijksmonument De Ploeg. Samen met Gerrit Rietveld boog ze zich over de plannen van de weverij voor een nieuwe fabriek te midden van een landschapspark.

De showroom van Bruns is gratis te bezoeken en geopend op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns