Header Nieuws

Ben jij er klaar voor om samen met Bruns de wereld verder te ontdekken?

Zit je nu nog in de schoolbanken maar sta je te popelen om je technische kennis toe te passen in de praktijk? En lijkt het je leuk om daarbij meer van de wereld te zien door regelmatig op locatie onze projecten te installeren? Dan is Bruns op zoek naar jou! Bij Bruns heb je de mogelijkheid om mee te werken aan unieke en spraakmakende projecten. Een kans voor iedereen met een oplossingsgerichte instelling, hands on mentaliteit, die eventueel middels een opleidingstraject zich verder als professional wil ontwikkelen. Durf jij met ons de uitdaging aan?

Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen.

Interesse in jouw carrière mogelijkheden bij Bruns?
Stuur ons je motivatiebrief inclusief CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruns Op De Hoogte Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten en nieuwsitems!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta

Algemene voorwaarden Bruns | General conditions Bruns