museum inrichting

Bij Bruns hebben we als doel om de bezoekers van de door ons gerealiseerde projecten, een unieke ervaring te bieden. Nationaal en internationaal! Of dat nu is door het bijzondere verhaal, een speciaal object of een unieke beleving. Opdrachtgevers en ontwerpers weten dat Bruns garant staat voor een prettige en eerlijke samenwerking. De doelstelling van de opdrachtgever, een tevreden bezoeker, staat altijd voorop. Onze toegevoegde waarde bij museuminrichting is onze bijzondere, integrale manier van werken. Alle benodigde disciplines voor een project hebben wij in huis. Denk aan interieur, museum vitrines, museumverlichting, audiovisuele middelen en meer. Dit betekent voor u als opdrachtgever een naadloze overgang tussen de ene naar de andere discipline. Zonder de welbekende grijze gebieden. We hanteren korte communicatielijnen. U hoeft maar met één professioneel projectteam te communiceren.

Bruns Neem Contact Op Neem contact met mij op!
Wilt u meer informatie? Vul hier uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns Telefoon Wit   -   Mail

Van Gogh in Brabant

Den Bosch

Noord-Brabant is de geboorteprovincie van Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh (1835 -1890), e

Gallo Romeins Museum

Tongeren, België

De nieuwe tijdelijke tentoonstelling in het Gallo Romeins Museum.

Het STAM Gent 'Het verhaal van Gent'

Gent, België

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Het STAM, stadsmuseum van Gent, heeft de permanente ten

Fake for Real

Brussel, België

Fake for Real - Een geschiedenis van vervalsingen
Meer informatie?
Voor meer informatie over Bruns en onze productiemogelijkheden nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende locatie De Ploeg. Laat uw gegevens achter, zodat we contact met u kunnen opnemen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bruns B.V. | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0)497 577027  Bruns Facebook Bruns Linkedin Bruns Insta